ECLIPSE CROSS - Tehnologija i sigurnost

 

POUZDAN U VOŽNJI

Stignite sigurno do odredišta uz podršku S-AWC (Super All Wheel Control) i karoserije visoke krutosti. Po lošim putevima, kroz olujno nevrijeme i ostale izazove, uvijek se možete pouzdati u sigurnu kontrolu nad vozilom radi okretnosti i brzog odaziva. Dopustite da Vas nadahnu nova područja užitka u vožnji.

eclipse cross

 

 

 S-AWC

   S-AWC povećava Vaše povjerenje u bilo koju podlogu kombinirajući elektronički upravljani 4WD s vlastitim sustavom aktivne kontrole zanošenja(AYC), koji koristi kočnice za optimalnu raspodijelu okretnog moment na lijeve i desne kotače.
Čak i ako nehotice prejako kočite ili ubrzavate na snijegu u zavoju, možete zadržati kontrolu bez dodatnih intervencija na volanu jer S-AWC detektira stanje podloge u realnom vremenu i prilagođava kočenje, kao i zatvaranje stražnjeg diferencijala za bolje ležanje na cesti..
Indikator na instrument ploči obavještava o statusu S-AWC-a.
Moguće je izabrati  AUTO, SNOW ili GRAVEL način rada (ovisno o uvjetima na cesti) za precizniju okretnost, držanje pravca i upravljivost na skliskoj podlozi.

 

1 2 3

AUTO Mode

SNOW Mode

GRAVEL Mode

AUTO MODE - osigurava solidne 4WD performanse u raznim uvjetima.

SNOW MODE - poboljšava stabilnost na skliskim putevima i optimiziran je za vožnju po snjegom prekrivenim putevima.

GRAVEL MODE - osigurava vrhunske vozne performanse na grubim putevima.

 

 

UBRZANJE S TRENUTNIM ODAZIVOM.VIŠE SNAGE IZ SVAKOG KAPLJICE GORIVA.

eclipse cross side

 

1.5L  TURBO BENZINSKI MOTOR S DIREKTNIM UBRIZGAVANJEM

11 22 33

 

1.5L Turbo benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem

Smanjenog volumena za veću učinkovitost i s turbo punjenjem za veliki okretni moment pri nižem i srednjem broju okretaja, novo razvijeni motor nudi trenutačan odaziv na gas.
Ovako trenutan odaziv omogućen je direktnim ubrizgavanjem goriva, ispušnom granom integriranom u glavi motora, „šupljim“ ispušnim ventilima punjenim natrijem, MIVEC-om (Mitsubishi inovativni varijabilni sustav upravljanja ventilima) i s još mnogo toga.

 

eclipse cross gear

INVECS-III CVT i 6 MT

Napredni CVT daje uglađeno, snažno ubrzanje i izvanrednu učinkovitost u potrošnji goriva, a sa novim sustavom stupnjevano upravljanog prijenosnog omjera nudi i zadovoljstvo u vožnji.
Novi, lagani 6-stupanjski ručni mjenjač također je dostupan.

 

 

Auto Stop & Go [AS&G]

Auto Stop & Go (AS & G) smanjuje potrošnju goriva i emisije CO2 automatskim gašenjem motora kada vozilo miruje, npr. prilikom čekanja na semaforu.
Motor se automatski aktivira čim podignete stopalo s papučice kočnice (CVT model) ili pritisnete papučicu spojke (MT model).
Napomena: Ako je automatsko zadržavanje  na električnoj ručnoj kočnici aktivirano, motor ostaje isključen sve do pritiska na papučicu gasa.
 

 

 

ec

Upravljajte vozilom u opuštajućoj udobnosti

Upravljanje je stabilno, intuitivno i predvidljivo.
Gdje god da ga usmjerite, ECLIPSE CROSS stiže precizno i stabilno radi fino podešenog ovjesa, upravljačkog mehanizma sa osjećajem za podlogu  i vrhunski krutoj karoseriji - ojačanom adhezivnim zavarivanjem, strukturnim ljepilima i serijskim „strut bar“ stabilizatorom koji povezuje ležišta amortizera sa vatrozidom između motora i kabine.
Istodobno, svi putnici uživaju u izuzetno udobnoj vožnji na bilo kojoj cesti.

 

 

 

SIGURAN SA SVAKE STRANE

Napredna sigurnosna tehnika podržava sigurniju vožnju s više povjerenja na cesti i na parkiralištima, po danu i po noći. Od inteligentnih senzora koji prate vašu okolinu i upozoravaju na opasnost do aktivne pomoći u vožnji i konstruirane pasivne zaštite, ECLIPSE CROSS pruža sve tehnologije vezane za visoku razinu sigurnosti.

 

 

Napredni sustav za ublažavanje sudara [FCM]

Pomaže u sprječavanju frontalnog sudara ili smanjenju oštećenja ako se sudar postane neizbježan.
Reagira na vozila i pješake preko kamere i laserskog radara.

Forward Collision Mitigation System Twin motor 4WD
Danger of collision Danger of collision Danger of collision

Napomena: Sposobnosti detekcije sustava za sprečavanje sudara  (FCM) su dodatna pomoć vozaču i ne sprječavaju sudar u svakoj situaciji. Molimo Vas vozite sigurno i nemojte se oslanjati isključivo na FCM sustav tijekom vožnje. FCM djeluje u slučaju kada se vozilo nalazi ispred Vašeg. FCM je također dizajniran za detekciju pješaka, ali ih ne može otkriti niti se aktivirati u svim situacijama. Auto kočenje se aktivira za vozilo ispred od približno 5 km/h do 80 km h (od 5 km/h do 180 km/h za vozilo opremljeno ACC-om) i za pješake od 5 km/h do 65 km/h. Budući da FCM nema funkciju zadržavanja kočenice, kočnica se otpušta oko 2 sekunde nakon zaustavljanja. Kako bi se spriječilo gibanje vozila nakon toga, vozač bi trebao pritisnuti papučicu kočnice. U nekim slučajevima, FCM neće funkcionirati ako vozač poduzme radnje radi izbjegavanja sudara volanom ili gasom. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se lokalnom distributeru / uvozniku Mitsubishi Motors vozila za detalje.

 

Adaptivni tempomat [ACC]

Održava odabranu udaljenost između Vašeg vozila i vozila ispred uz pomoć radara radi veće sigurnosti i opuštenosti. Smanjuje stres vozača, posebno tijekom prometnih gužvi na autocestama.

Adaptive Cruise Control
Danger of collision Danger of collision Danger of collision

Napomena: Mogućnosti otkrivanja i kontrole ACC-a su dodatna pomoć vozaču i ne sprječavaju sudar u svakoj situaciji. Molimo vozite sigurno i nemojte se oslanjati isključivo na ACC sustav tijekom vožnje. ACC se možda neće aktivirati u nekim situacijama. Sustav možda neće ispravno detektirati stvarnu situaciju ovisno o vrsti i stanju vozila ispred, vremenskim uvjetima i uvjetima na cesti. Osim toga, sustav možda neće moći dovoljno usporiti ako prednje vozilo iznenada zakoči ili neko treće vozilo presiječe Vaš put te se naglo smanji sigurnosni razmak. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se lokalnom distributeru / uvozniku Mitsubishi Motors za detalje. 

 

Lane Departure Warning Automatic High Beam Blind Spot Warning

Upozorenje za napuštanje vozne trake [LDW]

Ova funkcija aktivira zvučni signal i vizualno upozorenje ukoliko vozilo mijenja vozne trake bez aktiviranih žmigavaca.
 
Napomena: Upozorenje za napuštanje vozne trake nije namijenjeno za smanjivanje rizika povezanih s nedostatkom koncentracije (pozornost privučena nečim sa strane, odsutnost itd.), loše vidljivosti i sl. Namijenjena je detekciji napuštanja vozne trake na brzini od cca. 65 km/h ili više. Uvijek upravljajte vozilom ispravno i vozite sigurno. Sustav možda neće moći točno detektirati voznu traku u svim uvjetima. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

Automatska duga svjetla [AHB]

Za veću sigurnost, udobnost i olakšanu vožnju po noći, duga svjetla se automatski prebacuju na kratka svjetla kada se detektiraju vozila ispred i automatski se prebacuju natrag bez potrebe za pomicanjem ruke s volana za ručno prebacivanje.
 
Napomena: Ovaj sustav se aktivira od brzine cca. 40 km/h ili više i deaktivira pri nižim brzinama. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

 

Upozorenje na mrtvi kut [BSW]

Ova sigurnosna funkcija koristi radarske senzore u stražnjem odbojniku za otkrivanje vozila u stražnjim mrtvim kutevima točkama, desno i lijevo. Indikator se pojavljuje u vanjkim retrovizorima kada je BSW aktivan, a žmigavci isključeni. Kada je vozilo detektirano dok je žmigavac uključen, indikator trepće u odgovarajućem ogledalu na vratima i aktivira se zvučni signal.
 
Napomena: Mogućnosti otkrivanja i kontrole upozorenja na mrtvi kut (BSW) su dodatna pomoć vozaču i ne upozoravaju na vozila u mrtvom kutu u svakoj situaciji. Nemojte se oslanjati isključivo na ovaj sustav tijekom vožnje. U nekim slučajevima, BSW možda neće raditi ispravno, ovisno o prometu, vremenskim prilikama, podlozi i zaprekama. Vozač je u potpunosti odgovoran za sigurnu vožnju. Crtež radarskih valova je samo ilustracija i ne predstavlja stvarnu aplikaciju senzora. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

 

Traffic Alert Automatic High Beam Active stability control

Upozorenje na prilaz vozila straga [RCTA]

Indikator se pojavljuje na zaslonu instrumenata kada je RCTA aktivan. Ako radarski u stražnjem odbojniku detektira približavanje vozilo u blizini dok je uključen hod unatrag, javlja se upozorenje na multi funkcionalnom zaslonu, aktivira se zvučni signal i indikator trepće na oba retrovizora.
 
Napomena: Nemojte se oslanjati isključivo na ovaj sustav, koji možda neće otkriti sva vozila u pokretu straga u određenim uvjetima. Vozač je u potpunosti odgovoran za sigurnu vožnju. Crtež radarskih valova je samo ilustracija i ne predstavlja stvarnu aplikaciju senzora. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

Multi Around Monitor

Pogled s kamera na prednjoj, stražnjoj i bočnoj strani vozila (uključujući i pogled iz ptičje perspektive) prikazuje se u različitim kombinacijama za otkrivanje prepreka u mrtvim kutevima i pomaže pri sigurnom parkiranju. Vozilo na zaslonu se može prikazati u 7 različitih boja.

Aktivna kontrola stabilnosti [ASC]

 Ukoliko kotači izgube hvatljivost na skliskoj podlozi ili u zavoju, ASC automatski podešava snagu motora i aktivira kočenje na odgovarajućim kotačima kako bi se održala kontrola i spriječilo zanošenje.
 
Napomena: Mogućnosti ASC-a su dodatna pomoć vozaču. Vozite sigurno i nikad se nemojte oslanjati samo na ovu funkciju tijekom vožnje. Svakako koristite istu vrstu i dimenziju guma na sva 4 kotača. Nemojte ugrađivati bilo kakav ne-originalni diferencijal sa zatvaračem. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

 

Hill Start Assist RISE body 7 SRS Airbags

Pomoć pri kretanju uzbrdo [HSA]

Kod kretanja na uzbrdici, HSA pomaže u sprječavanju pomicanja vozila unatrag dok je kočnica otpuštena održavanjem kočne sile do dvije sekunde do pritiska na gas.
 
Napomena: Pomoć pri kretanju uzbrdo (HSA) nije zamjena za sigurnu vožnju. Nemojte se oslanjati isključivo na ovu funkciju tijekom vožnje na uzbrdici. Vaše vozilo se može pomaknuti unatrag ako su kočnice jako opterećene ili ako je cesta jako strma ili skliska. Ova funkcija nije namijenjena za zadržavanje na uzbrdici više od 2 sekunde. Nemojte se oslanjati na ovu funkciju kao alternativu za kočnice. Dodatne informacije potražite u korisničkom priručniku.

RISE konstrukcija karoserije

Sigurnost u sudaru značajno poboljšava Mitsubishi Motors RISE (reinforced impact safety evolution) konstrukcija karoserije, koja učinkovito apsorbira i raspršuje energiju sudara i smanjuje deformacije prostora za putnike u slučaju sudara.

7 SRS zračnih jastuka

7 SRS zračnih jastuka
Prednji zračni jastuci, bočni zračni jastuci, zračne zavjese i zračni jastuk za koljena vozača štite vas i vaše putnike u slučaju sudara.

Napomena: Zračni jastuci su dio dodatnog sigurnosnog sustava (SRS). Kako biste smanjili opasnost od ozljeda zračnim jastucima, uvijek pričvrstite sigurnosni pojas, sjedite uspravno na sredini sjedala i ne naslanjajte se na vrata. Uvijek smjestite djecu do 12 godina na stražnje sjedalo i ako je moguće, koristite odgovarajuće sigurnosne sustave za djecu. Ako prevozite dijete u dječjoj sjedalici na prednjem sjedalu, koristite sigurnosni pojas ali isključite zračni jastuka suvozača posebnim prekidačem.

 


 

POSEBNOSTI

Eclipse-Cross-TotalControl

 

Head Up Display [HUD]

Podešavanje stražnjih sjedala

Udobna stražnja sjedala s 9-stupanjskim podešavanjem nagiba naslona i uzdužnim pomakom od 200 mm prema natrag za vodeći prostor za noge u klasi.
Čak i tada, ostaje dovoljno prostora u prtljažniku prostora, a djeljiva stražnja sjedala 60:40 mogu se pojedinačno sklopiti za više prtljage.

Tailgate window

Električno pokretan panoramski krovni prozor

Moderni krovni prozori s otvaranjem prema vani podižu atmosferu za vozača i putnike.
Sjenilima se upravlja odvojeno, po želji putnika naprijed i straga.

Power panoramic sunroof

Uski pragovi

Bočni pragovi su uski i zaštićeni od prljavštine tijekom vožnje, tako da svatko može udobno ući i izaći iz vozila bez prljanja odjeće.

Standard fabric

Grijani vjetrobran

Električno grijanje vjetrobrana uklanja maglu ili mraz puno brže nego upuhivanje toplog / kondicioniranog zraka.

High grade fabric with silver stitches

Grijani volan

Grijani volan za ugodniju vožnju u hladnijem vremenu. Njegova prekidač je praktično smješten na instrument ploči.

Tyre Pressure Monitoring System [TPMS]

Grijana sjedala

Vozačevo sjedalo, suvozačevo sjedalo i dva stražnja sjedala imaju ugrađeno grijanje u jastucima i naslonima sjedala koje se uključuje ili isključuje praktičnim prekidačima.

Speed limiter

Sustav bez ključa (KOS)

Kada ste u posjedu transmitera (ključa) pritiskom na gumb s vanjske strane prednjih vrata ili vrata prtljažnika zaključavate ili otključavate vozilo, a pritiskom na start/stop prekidač na instrument ploči aktivirate ili deaktivirate motor.

Colour LCD Multi-information display

Električna parkirna kočnica s automatskom zadrškom

Jednostavno povucite prekidač za aktivaciju parkirne kočnice ili gurnite prema dolje za otpuštanje. Ako je automatska zadrška aktivna, vozilo će ostati zakočeno čak i ako otpustite papučicu kočnice. Pritisak na gas otpušta kočnice.

Tyre Pressure Monitoring System [TPMS]

Senzor kiše

Senzor za kišu automatski aktivira brisače vjetrobranskog stakla kada se na vjetrobranu detektira vlaga.

Speed limiter

Automatska prednja svjetla

Kad ponestane svjetla, kao npr. po noći ili kod prolaska kroz tunel, prednja svjetla će se automatski uključiti i osigurati optimalnu vidljivost za vozača i putnike.

Colour LCD Multi-information display

Tempomat

Brzina vozila automatski se održava bez držanja stopala na papučici gasa, što manje zamara vozača na duljim putovanjima. Dodir papučice kočnice isključuje tempomat.

Tyre Pressure Monitoring System [TPMS]

Sustav nadzora tlaka u gumama [TPMS]

Brzina vozila automatski se održava bez držanja stopala na papučici gasa, što manje zamara vozača na duljim putovanjima. Dodir papučice kočniceTPMS koristi senzorske predajnike u kotačima za praćenje tlaka u gumama i aktivira svjetlosno upozorenje na multifunkcijskom zaslonu ako tlak u jednoj ili više guma pretjerano odstupa od propisanog.isključuje tempomat.

Speed limiter

Limitator brzine

Limitator brzine sprječava prekoračenje zadane brzine u većini slučajeva. Možda ćete morati upotrijebiti kočnice kod vožnje nizbrdo. Aktivira se svjetlosni i zvučni alarm ako je premašena zadana brzina.

Colour LCD Multi-information display

LCD Multifunkcijski zaslon u boji

Veliki, 4,2“ LCD multifunkcijski zaslon između instrumenata je izuzetno pregledan. Jasno ćete očitati razliučite korisne informacije o statusu vozila, započetom putu, vanjskoj temperaturi, ECO sustavima za pomoć pri vožnji i još mnogo toga.

 


 

SUVREMENA POVEZLJIVOST

 
Smartphone Link zaslon audio sustava zrcali zaslon Vašeg pametnog telefona te ostajete povezani sa prijateljima i kada ste na putu. Uz Touchpad kontrole i uvijek vidljiv Head Up zaslon, informacije koje proširuju vidike su lako dostupne i to u realnom vremenu.
 
 
 
 

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO SUSTAV (SDA)

Proširite vidike povezivanjem s pametnim telefonima

Rear seat adjustment

Pođite gdje i kada želite.
Otkrijte nova mjesta i novu glazbu.
Zaslon Smartphone-link audio sustava (SDA) Vam pomaže naći takvih trenutke.
Navigacijom, reprodukcijom glazbe i telefonskim pozivima moguće je upravljati glasom radi veće udobnosti i sigurnosti.

 

ANDROID AUTO™

   
Slender side sills

Android Auto™

Jednostavnim povezivanjem vašeg Android ™ pametnog telefona s SDA sustavom možete upravljati omiljenim aplikacijama putem glasovnih naredbi te istodobno biti sigurno usredotočeni na vožnju.
Dodatne informacije: www.android.com/auto/
 
Napomena: Google, Android, Android Auto, Google Play, logotip YouTube i ostale oznake zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.

Make all the right moves in relaxed comfort

Mape

Nema više potrebe za ažuriranjem GPS mapa.
Korištenjem Google mapa ažuriranih u stvarnom vremenu nikad se više nećete izgubiti bez obzira na uvjete u prometu.

Make all the right moves in relaxed comfort

Telefon

Uputiti poziv i provjeriti govornu poštu je moguće i bez uporabe ruku.


Slender side sills

Poruke

Pročitajte poruku ili sastavite novu putem glasovnih naredbi.


Make all the right moves in relaxed comfort

Glazba

Otkrijte nove pjesme i izradite vlastiti popis pjesama od 40 milijuna dostupnih na Google Play-u.
Priprema za vožnju nikada nije bila tako zabavna!


Make all the right moves in relaxed comfort

Glasovno biranje

Pritisnite i zadržite gumb na volanu ili recite "OK Google".
Najnovija tehnologija prepoznavanja glasa je spremna pomoći Vam.


Slender side sills

Aplikacije

Jednostavno pristupite svojim omiljenim aplikacijama kao što su WhatsApp, Spotify i mnoge druge toga.
Lista kompatibilnih aplikacija i dalje raste.

 

APPLE CARPLAY

   
Slender side sills

Apple CarPlay

Povezivanje vašeg iPhonea s SDA sustavom omogućava jednostavno upravljanje navigacijom, glazbom, pozivima, porukama i ostalim putem Siri asistenta.
SDA pomaže intuitivnom korištenju iPhone-a čak i kada ste na putu.
Za više informacija: www.apple.com/ios/carplay/
 
Napomena: iPhone, Siri i Apple CarPlay su zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim državama.

Make all the right moves in relaxed comfort

Mape

Koristite Apple mape za određivanje odredišta.
Možete ih koristiti i pretragu obližnjih restorana i parkirališta ili za procjenu vremena potrebnog za dolazak na cilj.

Make all the right moves in relaxed comfort

Phone

Samo zatražite od Siri da nazove ili provjeri glasovne poruke.


Slender side sills

Messages

Prepustite Siri da pročite, odgovori i pošalje Vaše poruke dok ste usredotočeni na vožnju.


Make all the right moves in relaxed comfort

Music

Recite Siri ime izvođača ili pjesme i slušajte omiljenu glazbu sa Apple Music ili drugih audio aplikacija.


Make all the right moves in relaxed comfort

Siri

Samo zadržite gumb na volanu da pozovete Siri. „Pusti glazbu“, „Gdje je najbliža benzinska crpka?“... Siri je idealan partner za vožnju.


Slender side sills

Apps

Koristite brojne aplikacije za audio, poruke i glasovno biranje uz pomoć Apple CarPlay-a.
Moguće je iznova organizirati ikone na zaslonu preko podešavanja na Vašem iPhone-u.

 

TOUCHPAD KONZOLA (OSJETLJIVA NA DODIR)

   
Slender side sills

Touchpad konzola s dodirnim zaslonom za intuitivno upravljanje funkcijama Smartphone-link audio sustava (humano orjentirano sučelje), također kompatibilno s Apple CarPlay operacijama.
(Android Auto nije dostupan.)

Make all the right moves in relaxed comfort

Kursor: povlačenje jednim prstom
Izbor: pritisak jednim prstom

Make all the right moves in relaxed comfort

Jačina (zvuka): povlačenje s dva prsta gore/dolje
Izbor radio stanice/frekvencije: povlačenje s dva prsta lijevo/desno

 

HEAD UP ZASLON (HUD)

Slender side sills

Head Up zaslon u boji prenosi informacije o vozilu u vidno polje vozača za bolju preglednost.
Moguće je podesiti intenzitet (svjetlinu) i visinu prikaza ovisno o dobu dana i osobnim preferencijama.
Zaslon se izvlači ili uvlači kod aktivacije motora.

MITSUBISHI MULTI KOMUNIKACIJSKI SUSTAV(MMCS)

Slender side sills

Mitsubishi Multi-komunikacijski sustav (MMCS)

Široki VGA dodirni zaslon u sredini instrument ploče olakšava navigaciju i informira o ECO pokazateljima poput potrošnje goriva dosega.
Prikazuje i pogled s kamere straga kod vožnje unazad te pomaže vozaču kod preciznog parkiranja u ograničenom prostoru.
 
Napomena: Prikazane informacije ovise o vrsti ugrađenog motora u vozilo.
Neke funkcije možda neće biti dostupne, ovisno o modelu pametnog telefona ili drugog uređaja za reprodukciju.
Za detalje se obratite lokalnom distributeru ili uvozniku Mitsubishi Motors vozila.
 

 

Make all the right moves in relaxed comfort

Široki VGA zaslon

Prikazuje informacije pri visokoj razlučivosti radi lakšeg očitanja.

Make all the right moves in relaxed comfort

3D prikaz mape

Trodimenzionalni prikaz na gradskim mapama.

Slender side sills

 Kontrola kvalitete zvuka

Podržava jednostavnu prilagodbu različitih funkcija upravljanja zvukom.

 


Make all the right moves in relaxed comfort

ECO funkcijske informacije

Prikazuju se ECO bodovi i ostale informacije iz ECO funkcija.


Make all the right moves in relaxed comfort

Podjeljeni prikaz

Istodobno prikazuje podatke o karti, audio informacije itd. istodobno.


Slender side sills

Upute za navigaciju na zaslonu instrumenata

Prikaz smjer i udaljenosti podržavaju sigurnu vožnju.

 

ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM AUDIO SUSTAV


USB PRIKLJUČAK

Slender side sills Make all the right moves in relaxed comfort Make all the right moves in relaxed comfort

Rockford Fosgate® premium audio sustav

Uživajte u zadivljujućoj kvaliteti zvuka novog audio sustava razvijenog zajedno s tvrtkom Rockford.
Devet zvučnika okružuje vas spektakularnim DTS Neural Surround ™ zvukom.
 
1: 3,5 cm visokotonski zvučnik / 2: 16 cm konusni zvučnik / 3: 16 cm koaksijalni dvosmjerni zvučnik / 4: 25 cm dvostruki subwoofer / 5: 710W 8-kanalno pojačalo visokog učinka
 
Napomena: Rockford Fosgate® i pridruženi znakovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Rockford Corporation u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.
DTS Neural Surround ™ je zaštitni znak tvrtke DTS, Inc.

USB priključak

Priključak je praktično smješten blizu ručice mjenjača za jednostavan pristup s oba prednja sjedala.

 

Nalazite se ovdje: Naslovna ECLIPSE CROSS Tehnologija i sigurnost