L200 - Dizajn

 

Već od prve generacije iz 1978. godine, Mitsubishi L200 je bio odlično prihvaćen od zadovoljnih klijenata sa svih strana svijeta. Nova, peta generacija nastavlja putem svojih predhodnika uz primjenu najsuvremenijih tehnologija. Zadnjih godina korištenje pick-up vozila je široko prihvaćeno i od strane klijenata koji ne trebaju isključivo radno vozilo, obzirom na sve sofisticiranije izvedbe. Nije pretjerano reći da je Mitsubishi L200 začetnik takvog trenda.

Od samih početaka Mitsubishi je kreirao koncept nazvan "Sport Utility Truck" (SUT), što znači da je pick-up vozilo prikladno za osobne i obiteljske, a ne samo komercijalne potrebe. Cilj novog modela je daljnji razvoj izvornog koncepta te osigurati korisnicima zadovoljstvo vožnje korištenja i posjedovanja ultimativnog Sport Utility Truck vozila.

Ključne značajke:
Inovativni dizajn koji podsjeća na tijelo atletičar, visoke performanse, odlično prigušena buka u kabini, veća energetska učinkovitost  zahvaljujući novom potpuno aluminijskom "MIVEC" diesel motoru i implementaciji "State of the Art" tehnologije. Fascinantna lakoća upravljanja nimalo ne podsjeća na stvarne gabarite vozila, kako na autocestama tako i na lokalnim putevima, zahvaljujući dobro promišljenoj konstrukciji karoserije i ovjesa. Iznenađujuće prostrana kabina nalik onima iz osobnih vozila ima bolju prostranost komfor, bolju izolaciju od buke i vibracija, dvo-zonsku automatsku klimu itd. Poboljšana pouzdanost i izdržljivost posebno će doći do izražaja u teškim terenskim uvjetima zahvaljujući optimiziranoj strukturi nosive platforme i karoserije temeljene na više desetljetnom Mitsubishi-jevom iskustvu u off road natjecanjima. U novi model implementirane su i najnovije tehnologije aktivne i pasivne zaštite putnika u slučaju sudara, kao što su elektronički nadzor stabilnosti i trakcije, ABS sa EBD-om, "Rise" struktura karoserije, 7 zračnih jastuka itd.

Uvjereni smo da će novi L200 ispuniti očekivanja ne samo pick-up fanova nego i korisnika SUV i sedan vozila.

Nalazite se ovdje: Naslovna L 200 Dizajn