OUTLANDER - Tehnologija i sigurnost

   

Aktivna i pasivna sigurnost svih Mitsubishi modela pa i Outlander-a u vrhu su klase. Vozač i putnici su zaštićeni prednjim i bočnim zračnim jastucima, zračnim zavjesama i posebnim ojačanjima karoserije za apsorpciju kinetičke energije prilikom sudara. Za brzu, jednostavnu i sigurnu montažu dječje sjedalice, u drugom redu sjedala su ISOFIX sidrišta. Karoserija visoke čvrstoće pruža uvjerljivu sigurnost u slučaju sudara sa svih strana, a povišeni položaj sjedenja osigurava odličnu vidljivost povećavajući aktivnu sigurnost.

 

Super Wide HID prednja svjetla

Prednja svjetla xenon tehnologije posebno širokog snopa sa automatskom nivelacijom i brisačima za "vidjeti i biti viđen".

 

RISE konstrukcija karoserije

Posebno ojačana karoserija za sigurnost pri sudaru konstruirana da maksimalno unaprijedi sigurnost putnika u slučaju nezgode, bez obzira na smjer udara .

 

ASTC

Aktivna kontrola stabilnosti i trakcije olakšava upravljanje vozilom na klizavoj podlozi. Senzori automatski prepoznaju i ispravljaju nepoželjne reakcije vozila osiguravajući stabilnost i dobro ležanje na cesti.

 

Sigurnosni paket također uključuje anti-blokirajući sustav kočnica (ABS) s elektronskom distribucijom sile kočenja (EBD) i pomoć pri kočenju, sigurnosnim pojasevima s varijabilnim limitatorima sile i funkcijom pred-natezanja. Uz to, Outlander je opremljen snažno dimenzioniranim prednjim i stražnjim disk kočnicama za vrhunsko kočenje.

Nalazite se ovdje: Naslovna OUTLANDER Tehnologija i sigurnost